Steenslag

Heeft u autoschade door steenslag? Laat de steenslag verwijderen bij Schadenet Keizer in Stadskanaal. Schadenet Keizer is een expert in steenslag repareren, steenslag verwijderen en steenslag bijwerken. Steenslag op de motorkap of bumper kan roest vrij spel geven en dit kan zelfs leiden tot ernstigere schade. Wacht daarom niet te lang met het laten repareren van de steenslag op uw auto.

Steenslag verwijderen

Schadenet Keizer heeft in Stadskanaal vele technieken in huis om steenslag van uw auto te repareren. Met de methode spotrepair wordt steenslag snel en vakkundig gerepareerd. Met een kleine beschadiging is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Meer informatie over steenslag verwijderen en repareren

Wilt u meer informatie over steenslag verwijderen of repareren en wilt u weten hoe onze vakkundige autoherstellers te werk gaan in Stadskanaal? Neem contact met ons op of kom gerust even langs voor informatie en advies.

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak