Welkom bij Schadenet Stadskanaal!

Het familiebedrijf Keizer autoschade is sinds 1946 een begrip in de provincie Groningen. Waar wij gestart zijn in Uithuizermeeden met carrosserie- en wagenmakers bouw en zijn wij 1948 begonnen met schadeherstel. In 1958 zijn wij verhuisd naar Stadskanaal waar wij nog steeds op dezelfde plek onze werkzaamheden verrichten.

Keizer autoschade had als één van de eerste schadeherstelbedrijven in noordoost Groningen een spuit-/moffelcabine waarin auto’s gespoten en gedroogd konden worden. Ook werd er al vrij snel uitlijnapparatuur en een Celette richtbank aangeschaft voor de zware chassis-schades. Wat betekende dat Keizer autoschade een schade compleet in eigen huis kon herstellen (plaat- en spuitwerk, montage, motoren en uitlijnen) en een hoge mate van kwaliteit konden leveren. Wat vandaag de dag nog steeds kan. De drijfveer voor Keizer autoschade is dan ook altijd ‘kwaliteit’ en ‘innovatie’ geweest en dat is het nog steeds. Keizer autoschade was in 1984 dan ook een van de eerste bedrijven die het audatex calculatie systeem in gebruik heeft genomen, voor het calculeren van de schades. Keizer autoschade is in 1995 lid geworden van Schadenet B.V.

Door continu kritisch naar onze processen te blijven kijken, kunnen wij deze blijven optimaliseren en innoveren en kunnen wij onze geleverde kwaliteit hoog houden tegen een aantrekkelijke prijs. Zodat wij in onze enquêtes een hoge klant tevredenheid scoren. Niet alleen op reparatie kwaliteit maar ook op de afhandeling van uw schade.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak