Lakschade auto

De lak van uw auto loopt gemakkelijk krassen op. U raakt een paaltje of een winkelwagentje komt tegen uw auto aan. Zonde van uw mooie lak. Lakschade is gelukkig ook zeer goed te herstellen. Wacht hier niet te lang mee, lakschade kan namelijk leiden tot roest en dat is een stuk lastiger te herstellen.

Lakschade door vogelpoep

Een andere veel voorkomende oorzaak van lakschade is vogelpoep: erg vervelend en slecht voor de autolak!

De giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep zijn niet de oorzaak. De oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe, beschadigde plek achter op de autolak.

Lakschade herstellen

Bij Schadenet Keizer in Stadskanaal weten we wel raad met de gevolgen van vogelpoep op autolak. Maak nu snel een afspraak. Wij verwijderen niet alleen de lakschade, maar willen u tevens enkele tips meegeven hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak