Koplampen reparatie

De koplampen zijn essentieel voor de zichtbaarheid en veiligheid van een personenauto en als ze niet voldoende werken wordt uw voertuig afgekeurd tijdens een APK. Schadenet Keizer Stadskanaal voert al jarenlang koplamp reparaties uit en beschikt over veel ervaring en vakmanschap. Dit geldt niet alleen voor koplampen. Wij kunnen uiteraard ook reparaties uitvoeren aan achterlichten, mistlampen, stadsverlichting en knipperlichten.

Krassen op uw koplamp

Koplampen worden beschermd door stevig glas of kunststof, maar bij een botsing is dat niet genoeg om de lamp te beschermen. Door steenslag of vandalisme kunnen er ook krassen en sterren in de koplamp ontstaan. De UV-straling van de zon, pekel in de winter en zure regen kunnen de beschermlaag eveneens aantasten. De effectiviteit van de lichtbundel neemt hierdoor af wat ten koste gaat van uw zichtbaarheid in het verkeer. Schadenet Keizer is expert in het polijsten van de koplampen. Dit is vaak voldoende om lichte beschdigingen ongedaan te maken.

Koplampen vervangen

Indien er zich vocht in de koplamp bevindt of er grote schade aan het glas is ontstaan, dient de koplamp van uw auto vervangen te worden. Schadenet Keizer informeert en adviseert u graag. Neem daarom snel contact met ons op of kom gerust even langs.

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak