Cosmetisch schadeherstel

Een kleine beschadiging aan uw auto? Bij Schadenet Keizer kunt u terecht voor cosmetisch schadeherstel of te wel spotrepair. Wij zijn in staat om kleine schades plaatselijk op uw auto bij te werken tegen een geringe prijs. Voor vragen over cosmetisch schadeherstel of spot repair komt u vrijblijvend bij ons langs of maak snel en gemakkelijk online een afspraak!

Spotrepair

Spotrepair is een benaming voor het plaatselijk bijspuiten van lakschade. Heeft u kleine schade aan uw auto? Bijvoorbeeld een krasje door uw autosleutel of takken? In veel gevallen is het mogelijk om alleen plaatselijk dat plekje te spuiten in plaats van het gehele onderdeel. Dit scheelt aanzienlijk in arbeid en dus in tijd en kosten.

De methode spotrepair maakt het mogelijk kleine schades aan o.a. bumpers en portieren snel en gemakkelijk te herstellen zonder gebruik te maken van een dure spuitcabine. De methode spotrepair is enkel mogelijk bij schade ter grootte tot maximaal een A4’tje. Heeft u een dergelijke schade? Neem snel contact op met de Schadenet vestiging bij u in de buurt!

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak