Schade aan de bumper

De bumper is het onderdeel aan de auto dat het meest beschadigd wordt. Logisch, want de bumper heeft van origine als doel om vitale onderdelen te beschermen tegen een botsing. 

Bumperschade wordt vaak veroorzaakt door het over het hoofd zien van een paaltje bij het inparkeren, door steenslag maar wordt ook vaak beschadigd tijdens het inparkeren van anderen. Schade aan de bumper is natuurlijk net zo vervelend als schade aan ieder ander onderdeel van de auto. Tevens vergroot het het risico op roest etc. Schadenet Keizer uit Stadskanaal weet als geen ander hoe het bumper reparaties het meest efficiënt en vakkundig uit kan voeren.

Reparatie aan de bumper nodig?

Heeft u autoschade aan de bumper? Geen probleem, voor bumper reparaties kunt u terecht bij de experts van Schadenet Keizer. Ook voor reparaties aan kunststof bumpers. Wilt u meer informatie over autoschadeherstel aan bumpers of een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan snel contact op met Schadenet Keizer!

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak