Auto reinigen

Het wassen van de auto is vaak geen geliefde bezigheid maar toch zeer noodzakelijk voor het behoud van uw autolak. Omgevingsfactoren kunnen de laklaag zodanig belasten dat er blijvende beschadigingen ontstaan. Het regelmatig wassen van de auto verwijdert in ieder geval alle verontreiniging en houdt bijvoorbeeld ook de lichtmetalen velgen vrij van agressieve zwarte remstof. Veel wasstraten spuiten de auto niet goed af voordat de auto de wasstraat in rijdt. Dit kan krasjes veroorzaken, let hier dus goed op. Schadenet Keizer houdt hier wel rekening mee.

Wegpoetsen van krasjes

Schadenet Keizer uit Stadskanaal is ook expert in het wegpoetsen van krassen. Dit gebeurt met speciale poets. Dit kan alleen bij zeer kleine krasjes. Zoals krasjes die we kennen bij en rondom het sleutelgat van de deur en de benzineklep. Bij grotere en diepere krassen kan het soms met polijsten een stuk verbeterd worden.

Start de calculator | Contact | Maak een afspraak

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak